Nytår

En uforglemmelig nytårsaften med et strejf af teatermagi

Festmenu med vine ad libitum, dans til orkester og dj, kransekage og champagne, natmad samt fri bar.

Aftenens program:
Kl. 17.30 –
Dørene åbnes. Velkomstdrink.
Variationer af hjemmelavede snacks – små overraskelser.
Hertil Cava Petit Albet Noya Brut – Spanien.

Kl. 18.00 – H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.

Kl. 18.20 – Til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 22.00 – Musik og dans til Frederikke Vedels orkester

Kl. 00.00 – Champagne og kransekage

Kl. 00.10 – Dans til dj

Kl. 02.00 – Natmad

Kl. 02.30 – Tak for i aften

Samlet pris alt inklusive pr. kuvert kr. 2265,-

Bord kan bestilles online her eller telefonisk på 33 25 75 00.

Nytårsmenu

Forret

  • Terrin af krebsehaler og torsk
  • Hummer mayo - fennikel - bagt malt - urtesalat

    Hertil: Palliser Estate, Sauvignon Blanc

Mellemret

  • Vol au vent med ragout af brisler
  • Kantareller - grønne løg - bagte hasselnødder

    Hertil: Louis Latout, Valmoissine Pinot Noir

Hovedret

  • Kalvemørbrad
  • Farseret porre - østershatte - honningglaserede kastanjer - presset flødekartoffel - sauce bordelaise med røget marv
  • Hertil: Ch. Odilon, Baron Benjamin de Rothschild, Haut Medoc

Dessert

  • Gateau Marcel kage med saltet flødekaramel
  • Guld knas - Hindbærsorbet

    Hertil: Malvasia, Nevissano, Terredavino

  • Kaffe/te

    Hertil Beaulon, Bayley el. Cointreau/Gr.Marnier

Champagne og kransekage

  • Champagne: André Cloet NV Brut, Grande Reserve

Natmad

  • Flødelegeret asparges-suppe
  • Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)

Teaterkælderen fremsender faktura for jeres deltagelse i Nytårsarrangementet. Betalingen skal være os i hænde inden 1. december 2023.