Nytår
En uforglemmelig nytårsaften med et strejf af teatermagi
Festmenu med vine ad libitum, dans til orkester og dj, kransekage og champagne, natmad samt fri bar.
Aftenens program:
Kl. 17.30 – Dørene åbnes. Velkomstdrink.
Variationer af hjemmelavede snacks – små overraskelser.
Hertil Cava Petit Albet Noya Brut – Spanien.
Kl. 18.00 – H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
Kl. 18.20 – Til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.
Kl. ca. 22.00 – Musik og dans til Frederikke Vedels orkester
Kl. 00.00 – Champagne og kransekage
Kl. 00.10 – Dans til dj
Kl. 02.00 – Natmad
Kl. 02.30 – Tak for i aften
Samlet pris alt inklusive pr. kuvert kr. 2265,-
Bord kan bestilles online her eller telefonisk på 33 25 75 00.
Nytårsmenu
Forret
-
Terrin af krebsehaler og torsk
-
Hummer mayo - fennikel - bagt malt - urtesalat
Hertil: Palliser Estate, Sauvignon Blanc
Mellemret
-
Vol au vent med ragout af brisler
-
Kantareller - grønne løg - bagte hasselnødder
Hertil: Louis Latout, Valmoissine Pinot Noir
Hovedret
-
Kalvemørbrad
-
Farseret porre - østershatte - honningglaserede kastanjer - presset flødekartoffel - sauce bordelaise med røget marv
-
Hertil: Ch. Odilon, Baron Benjamin de Rothschild, Haut Medoc
Dessert
-
Gateau Marcel kage med saltet flødekaramel
-
Guld knas - Hindbærsorbet
Hertil: Malvasia, Nevissano, Terredavino
-
Kaffe/te
Hertil Beaulon, Bayley el. Cointreau/Gr.Marnier
Champagne og kransekage
-
Champagne: André Cloet NV Brut, Grande Reserve
Natmad
-
Flødelegeret asparges-suppe
-
Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus
(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)
Teaterkælderen fremsender faktura for jeres deltagelse i Nytårsarrangementet. Betalingen skal være os i hænde inden 1. december 2023.