Nytår
En uforglemmelig nytårsaften med et strejf af teatermagi
Festmenu med vine ad libitum, dans til orkester og dj, kransekage og champagne, natmad samt fri bar.
Aftenens program:
Kl. 17.30 – Dørene åbnes. Velkomstdrink.
Variationer af hjemmelavede snacks – små overraskelser.
Hertil Cava Petit Albet Noya Brut – Spanien.
Kl. 18.00 – H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
Kl. 18.20 – Til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.
Kl. ca. 22.00 – Musik og dans til Frederikke Vedels orkester
Kl. 00.00 – Champagne og kransekage
Kl. 00.10 – Dans til dj
Kl. 02.00 – Natmad
Kl. 02.30 – Tak for i aften
Samlet pris alt inklusive pr. kuvert kr. 2265,-
Bord kan bestilles online her eller telefonisk på 33 25 75 00.
Nytårsmenu
Forret
-
Røget kammusling
-
Grøn mayo - kamille syltet agurk - dildsne
Hertil: Pinot blanc 2021, "Les panetiers" Alsace - Frankrig Paul Kubler
Mellemret
-
Vol au vent med ragout af hummer og krebs
-
Estragon
Hertil: Chardonnay 2021 "Haystack", Western Cape - Sydafrika
Hovedret
-
Rosastegt Kalvemørbrad
-
Kartoffelterrin - skorzonerrødder - østershatte
-
Trøffelsauce
Hertil: Ch.de la Commanderie 2019, Lalande de Pomerol - Frankrig
Dessert
-
Kraftig chokoladebar - Flødekaramel - Passionsfrugt sorbet
-
Krystalliseret hvid chokolade
Hertil: Malvasia, Nevissano, Terredavina - Italien
-
Kaffe/te
Hertil Beaulon, Bayley el. Cointreau/Gr.Marnier
Champagne og kransekage
-
Champagne: André Cloet NV Brut, Grande Reserve
Natmad
-
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
-
Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus
(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)
Teaterkælderen fremsender faktura for jeres deltagelse i Nytårsarrangementet. Betalingen skal være os i hænde inden Nytårsaften.