Nytår

En uforglemmelig nytårsaften med et strejf af teatermagi

Festmenu med vine ad libitum, dans til orkester og dj, kransekage og champagne, natmad samt fri bar.

Aftenens program:
Kl. 17.30 –
Dørene åbnes. Velkomstdrink.
Variationer af hjemmelavede snacks – små overraskelser.
Hertil Cava Petit Albet Noya Brut – Spanien.

Kl. 18.00 – H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.

Kl. 18.20 – Til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 22.00 – Musik og dans til Frederikke Vedels orkester

Kl. 00.00 – Champagne og kransekage

Kl. 00.10 – Dans til dj

Kl. 02.00 – Natmad

Kl. 02.30 – Tak for i aften

Samlet pris alt inklusive pr. kuvert kr. 2265,-

Bord kan bestilles online her eller telefonisk på 33 25 75 00.

Nytårsmenu

Forret

  • Røget kammusling
  • Grøn mayo - kamille syltet agurk - dildsne

    Hertil: Pinot blanc 2021, "Les panetiers" Alsace - Frankrig Paul Kubler

Mellemret

  • Vol au vent med ragout af hummer og krebs
  • Estragon

    Hertil: Chardonnay 2021 "Haystack", Western Cape - Sydafrika

Hovedret

  • Rosastegt Kalvemørbrad
  • Kartoffelterrin - skorzonerrødder - østershatte
  • Trøffelsauce

    Hertil: Ch.de la Commanderie 2019, Lalande de Pomerol - Frankrig

Dessert

  • Kraftig chokoladebar - Flødekaramel - Passionsfrugt sorbet
  • Krystalliseret hvid chokolade

    Hertil: Malvasia, Nevissano, Terredavina - Italien

  • Kaffe/te

    Hertil Beaulon, Bayley el. Cointreau/Gr.Marnier

Champagne og kransekage

  • Champagne: André Cloet NV Brut, Grande Reserve

Natmad

  • Fransk løgsuppe med ostegratineret brød
  • Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)

Ved bestilling fremsender restauranten efterfølgende faktura med betalingsfrist den 1. december 2022.