MENUKORT

Ala carte

2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
3 retters teatermenu 389,- (se nederst)


FORRETTER
Carpaccio af hø-bagt knoldselleri Æble kompot - Syltede skalotteløg - Hasselnød - Gedeost - Rå æble - Salvie frite (V)

Terrine af unghane Jordskokcreme - Valnød - Peberodsfløde - Syltede tyttebær - Kørvel - Jordskokcrudite

HOVEDRETTER
Tærte af nye løg og kartofler Vesterhavsost - Røget mandel - Rødløgsgastrik - Brunet smør - Endive salat (V)

Helstegt Bars Grillet piment - confiteret tomat - Oliven - Bagt hvidløg - Fiskesky - Rosmarin

DESSERTER
Teaterkælderens isanretning Crumble - Frugtkompot - Karamel

Crème Brûlée Brombær kompot - Havre crumble - Sorbet

"Cheese and accessories" 3 slags ost med sødt, salt og sprødt + 25 kr



TEATERKÆLDERENS SENSOMMER MENU
Forret
Rimmet laks
Wasabi mayo - Agurk - Glaskåls crudite - Karse-Østers vinaigrette - Malt crumble

Hovedret
Entrecote
Kantarel - Karamelliseret hvidløgspure - Blanquette sauce - Pastinakpure - Timian

Dessert
Panna cotta
Rabarberkompot - Brændt hvid chokolade - Is creme - Syltede rabarber


kr. 389,-

MENUKORT

Ala carte

2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
3 retters teatermenu 389,- (se nederst)


FORRETTER
Carpaccio af hø-bagt knoldselleri Æble kompot - Syltede skalotteløg - Hasselnød - Gedeost - Rå æble - Salvie frite (V)

Terrine af unghane Jordskokcreme - Valnød - Peberodsfløde - Syltede tyttebær - Kørvel - Jordskokcrudite

HOVEDRETTER
Tærte af nye løg og kartofler Vesterhavsost - Røget mandel - Rødløgsgastrik - Brunet smør - Endive salat (V)

Helstegt Bars Grillet piment - confiteret tomat - Oliven - Bagt hvidløg - Fiskesky - Rosmarin

DESSERTER
Teaterkælderens isanretning Crumble - Frugtkompot - Karamel

Crème Brûlée Brombær kompot - Havre crumble - Sorbet

"Cheese and accessories" 3 slags ost med sødt, salt og sprødt + 25 kr



TEATERKÆLDERENS SENSOMMER MENU
Forret
Rimmet laks
Wasabi mayo - Agurk - Glaskåls crudite - Karse-Østers vinaigrette - Malt crumble

Hovedret
Entrecote
Kantarel - Karamelliseret hvidløgspure - Blanquette sauce - Pastinakpure - Timian

Dessert
Panna cotta
Rabarberkompot - Brændt hvid chokolade - Is creme - Syltede rabarber


kr. 389,-