FROKOST

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00  t.o.m. søndag d. 13. december 2020. Serveres igen fra  søndag d. 10.januar 2021.


FROKOST

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Røget Laks med rygeost creme - fennikelcrudité og maltcrumble Unghanerillette med dijonaisse - syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille - citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers - croutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-
FROKOST

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00  t.o.m. søndag d. 13. december 2020. Serveres igen fra  søndag d. 10.januar 2021.


FROKOST

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Røget Laks med rygeost creme - fennikelcrudité og maltcrumble Unghanerillette med dijonaisse - syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille - citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers - croutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-