FROKOST

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00


FROKOST

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Røget Laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble Unghaneriette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille, citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers, coutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-
FROKOST

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00


FROKOST

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Røget Laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble Unghaneriette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille, citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers, coutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-