OBS! Der serveres først frokost og natmad efter den 14. september 2020

7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:

Rimmet laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble
Unghanerillette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød
Charcuteri med oliven og røget mandel
Tomat kompot med persille, citron og parmesan
Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo
Romanesco med kapers, croutons og hasselnød
2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré
Hertil surdejs- og rugbrød samt smør

kr. 185,-

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30




FROKOST OG NATMAD

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Rimmet Laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble Unghaneriette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille, citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers, coutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-

OBS! Der serveres først frokost og natmad efter den 14. september 2020

7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:

Rimmet laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble
Unghanerillette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød
Charcuteri med oliven og røget mandel
Tomat kompot med persille, citron og parmesan
Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo
Romanesco med kapers, croutons og hasselnød
2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré
Hertil surdejs- og rugbrød samt smør

kr. 185,-

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30




FROKOST OG NATMAD

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Rimmet Laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble Unghaneriette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille, citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers, coutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-