AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Rimmet laks med syltet fennikel, saltet citron med rygeostcreme, fennikelcrudité samt dild og brødcrumble

Gravad okseinderlår med jordskokkecrudité, peberrodsfløde, persilleolie samt syltet rødløg og hasselnød

Saltbagt rødbede med syltede tyttebær, karamelliseret hvidløgspuré, røget mandel, gedeost med rødbedecrudité og rødbedeskud (Vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt skærising med syltet porre, kapers og citronpuré hertil stegte skorzonerrødder og brunet smør

Confiteret bryst og lår af unghane hertil stegt kantarel, brombærkompot med valnød, rødløgsgastrik, timian og blanquettesauce

Perlebyg risotto med karamelliseret blomkålspuré, pecorino, trøffel, brunet smør samt blomkålscrudité og timian (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 forskellige oste sødt-salt-sprødt + 25,-

"Tarte au citron" Citron crème med vaniljeis, havrecumble og brændt marengs

Mørk chokolade mousse hertil solbærpuré, kakaocrumble samt chokolade iscreme



OLIVER! TEATERMENU
Cod, kippers and potatoes
Torsk og røget kippers i luftig kartoffelkompot med syltet selleri, citronpuré, maltcrumble og dild olie. Hertil syrnet fløde og kartoffel chips

Beef and Guinness stew
Langtidsbraiseret oksesteg
med confiteret gulerod, karamelliseret løgpuré, gulerodscrudité.
Hertil sauce med Guinness øl og sennep, timian og baked beans

Cold jelly and custard
Vaniljecreme med gelé af hindbær
med havrecrumble, friske hindbær, kondenseret mælk og hertil hindbær sorbet og brændt hvid chokolade



kr. 389,-



FROKOST OG NATMAD

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Rimmet Laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble Unghaneriette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille, citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers, coutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-
AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Rimmet laks med syltet fennikel, saltet citron med rygeostcreme, fennikelcrudité samt dild og brødcrumble

Gravad okseinderlår med jordskokkecrudité, peberrodsfløde, persilleolie samt syltet rødløg og hasselnød

Saltbagt rødbede med syltede tyttebær, karamelliseret hvidløgspuré, røget mandel, gedeost med rødbedecrudité og rødbedeskud (Vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt skærising med syltet porre, kapers og citronpuré hertil stegte skorzonerrødder og brunet smør

Confiteret bryst og lår af unghane hertil stegt kantarel, brombærkompot med valnød, rødløgsgastrik, timian og blanquettesauce

Perlebyg risotto med karamelliseret blomkålspuré, pecorino, trøffel, brunet smør samt blomkålscrudité og timian (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 forskellige oste sødt-salt-sprødt + 25,-

"Tarte au citron" Citron crème med vaniljeis, havrecumble og brændt marengs

Mørk chokolade mousse hertil solbærpuré, kakaocrumble samt chokolade iscreme



OLIVER! TEATERMENU
Cod, kippers and potatoes
Torsk og røget kippers i luftig kartoffelkompot med syltet selleri, citronpuré, maltcrumble og dild olie. Hertil syrnet fløde og kartoffel chips

Beef and Guinness stew
Langtidsbraiseret oksesteg
med confiteret gulerod, karamelliseret løgpuré, gulerodscrudité.
Hertil sauce med Guinness øl og sennep, timian og baked beans

Cold jelly and custard
Vaniljecreme med gelé af hindbær
med havrecrumble, friske hindbær, kondenseret mælk og hertil hindbær sorbet og brændt hvid chokolade



kr. 389,-



FROKOST OG NATMAD

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Rimmet Laks med rygeost creme, fennikelcrudité og maltcrumble Unghaneriette med dijonaisse, syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille, citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers, coutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-