AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Tatar med selleripickles, peberrodsfløde, blegselleri crudité, syltede stikkelsbær og kørvel

Nye rødbeder med solbærkompot, gedeost med rødbede crudite, syltede rødbeder, rødløgsgastrik og malt crumble (Vegetar)

HOVEDRETTER
Pocheret torsk med karamelliseret blomkålspure, syltet citron, blomkåls crudite, dild og blanquette sauce

Ravioli med hokkaidopuré, friskost, syltet græskar med brunet smør, friteret salvie og hasselnød (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 forskellige oste sødt-salt-sprødt + 25,-

Panna cotta med syltede brombær, crumble og brombærsorbet

Teaterkælderens isdessert - 3 forskellige is og sorbeter med frugt og karamel



TEATERKÆLDERENS SOMMERMENU
Friteret kulmule
med rapsoliemayo, kartoffel chips, radise, karse og østers vinaigrette med brødkrumme og sherryeddike

Oksefilet
med grillede nye løg, syltede løgskaller, Timian, ramsløgskapers med løgpuré hertil rødvinssauce

Crème brûlée
med rabarberkompot, praliné og vaniljeis


kr. 389,-

AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Tatar med selleripickles, peberrodsfløde, blegselleri crudité, syltede stikkelsbær og kørvel

Nye rødbeder med solbærkompot, gedeost med rødbede crudite, syltede rødbeder, rødløgsgastrik og malt crumble (Vegetar)

HOVEDRETTER
Pocheret torsk med karamelliseret blomkålspure, syltet citron, blomkåls crudite, dild og blanquette sauce

Ravioli med hokkaidopuré, friskost, syltet græskar med brunet smør, friteret salvie og hasselnød (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 forskellige oste sødt-salt-sprødt + 25,-

Panna cotta med syltede brombær, crumble og brombærsorbet

Teaterkælderens isdessert - 3 forskellige is og sorbeter med frugt og karamel



TEATERKÆLDERENS SOMMERMENU
Friteret kulmule
med rapsoliemayo, kartoffel chips, radise, karse og østers vinaigrette med brødkrumme og sherryeddike

Oksefilet
med grillede nye løg, syltede løgskaller, Timian, ramsløgskapers med løgpuré hertil rødvinssauce

Crème brûlée
med rabarberkompot, praliné og vaniljeis


kr. 389,-