AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Friteret kulmule med radisse, glaskål, karse, maltcrumble, syltede sagogryn, rapsoliemayo og sherry eddike

Terrin af nakkekam og skank med grillet selleri, trøffelmayo, frisk æble, citronvinaigrette, syltede skalotteløg og kørvel

Ravioli med auberginekompot, friskost, endiviesalat, brunet smør, friteret salvie og hasselnød (vegetar)

HOVEDRETTER
Bagt laks i crouton med confiteret gulerod, salvie, syltet gulerod, brødkrumme, crudité og morkelbearnaise

Lammeskank med syltet rødbede, solbær, crudité, bagt rødløg, røget mandel og lammesky

Selleri mille feuille med stegt grøntkål, saltet citron, æble, trøffel og brunet smør (vegetar)

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Crème brûlée med kondenseret mælk, praline og vanilje is

Brownie med syltede brombær, kakaocrumble og brombærsorbet



DANCE OF THE VAMPIRES
Som et tillæg til den normale à la carte menu har Teaterkælderen skabt en spændende menu inspireret af Dance of the Vampires og det transsylvanske køkken.
Pocheret torsk
med agurk, glaskål, radise, mayo, Bloody Mary/østersvinaigrette og karse

Oksefilet og grillet oksehjerte
med pastinakpuré, champignon, friteret pastinak, rødløgsgastrik, timian og sauce bordelaise

Dessert a la Nosferatu
med mørk chokoladeganache, karamelliseret mælk, puré, kakaocrumble, svesker i Armagnac, yoghurtsifon og vaniljeis

kr. 389,-

AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Friteret kulmule med radisse, glaskål, karse, maltcrumble, syltede sagogryn, rapsoliemayo og sherry eddike

Terrin af nakkekam og skank med grillet selleri, trøffelmayo, frisk æble, citronvinaigrette, syltede skalotteløg og kørvel

Ravioli med auberginekompot, friskost, endiviesalat, brunet smør, friteret salvie og hasselnød (vegetar)

HOVEDRETTER
Bagt laks i crouton med confiteret gulerod, salvie, syltet gulerod, brødkrumme, crudité og morkelbearnaise

Lammeskank med syltet rødbede, solbær, crudité, bagt rødløg, røget mandel og lammesky

Selleri mille feuille med stegt grøntkål, saltet citron, æble, trøffel og brunet smør (vegetar)

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Crème brûlée med kondenseret mælk, praline og vanilje is

Brownie med syltede brombær, kakaocrumble og brombærsorbet



DANCE OF THE VAMPIRES
Som et tillæg til den normale à la carte menu har Teaterkælderen skabt en spændende menu inspireret af Dance of the Vampires og det transsylvanske køkken.
Pocheret torsk
med agurk, glaskål, radise, mayo, Bloody Mary/østersvinaigrette og karse

Oksefilet og grillet oksehjerte
med pastinakpuré, champignon, friteret pastinak, rødløgsgastrik, timian og sauce bordelaise

Dessert a la Nosferatu
med mørk chokoladeganache, karamelliseret mælk, puré, kakaocrumble, svesker i Armagnac, yoghurtsifon og vaniljeis

kr. 389,-