AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Terrin af kalveskank med krydret pærepuré, valnød, rå pære, salvievinaigrette, rugbrødcrumble og kørvel

Rimmet kammusling med rapsoliemayo, lys æblepuré, hasselnød, rå æble, syltede sennepskorn, østersvinaigrette og dild

Syltet porre med kvædekompot, gedeost, sennepsvinaigrette, røget mandel og frissésalat (vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt berberiandebryst med braiseret julesalat, pastinakcreme, pigeonæble, svesker, timian og portvinssauce

Helstegt bars med syltet citron, karamelliseret hvidløgspuré, blomkålscrudité og fiskesky

Høbagt selleri med syltede abrikoser, stegt æble, citronpuré, trøffel og brunet smør (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Teaterkælderens Kejserinderis med kirsebærsorbet, kandiseret mandel, creme anglaise, crumble og Amarena kirsebær

Brownie med kondenseret mælk, chokoladesorbet og kakaocrumble

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG MENU
Rimmet laks
chrein af syltede rødbeder og peberrod, crudité, solbær, røget mandel, rygeostecreme, syltede rødløg, skovsyre og rugbrødscrumble

Cholent af oksetykkam
gulerod, champignon, kikærter, abrikos, persille, syltet citron, yoghurt og skysauce

Rødgrød med fløde og challah
crumble, vaniljeis, brændt hvid chokolade, piskefløde og frysetørrede hindbær

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:

Rimmet laks med syltet rødbede, rygeostcreme og rugbrødscrumble
Charcuterie med olieven og røget mandel
Langtidsstegt oksetykkam med drueagurk og grov sennep
Grillet piment med kapers, gedeost og hasselnød
Unghanerilette med dijonnaise og brødkrumme
Tomatkompot med olivenolie og persille
2 slags ost med syltet abrikos og citronpuré
Hertil surdejs- og rugbrød samt smør

kr. 185,-

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30

Bestil bord via online bordbestilling øverst på siden



kr. 185,-

AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Terrin af kalveskank med krydret pærepuré, valnød, rå pære, salvievinaigrette, rugbrødcrumble og kørvel

Rimmet kammusling med rapsoliemayo, lys æblepuré, hasselnød, rå æble, syltede sennepskorn, østersvinaigrette og dild

Syltet porre med kvædekompot, gedeost, sennepsvinaigrette, røget mandel og frissésalat (vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt berberiandebryst med braiseret julesalat, pastinakcreme, pigeonæble, svesker, timian og portvinssauce

Helstegt bars med syltet citron, karamelliseret hvidløgspuré, blomkålscrudité og fiskesky

Høbagt selleri med syltede abrikoser, stegt æble, citronpuré, trøffel og brunet smør (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Teaterkælderens Kejserinderis med kirsebærsorbet, kandiseret mandel, creme anglaise, crumble og Amarena kirsebær

Brownie med kondenseret mælk, chokoladesorbet og kakaocrumble

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG MENU
Rimmet laks
chrein af syltede rødbeder og peberrod, crudité, solbær, røget mandel, rygeostecreme, syltede rødløg, skovsyre og rugbrødscrumble

Cholent af oksetykkam
gulerod, champignon, kikærter, abrikos, persille, syltet citron, yoghurt og skysauce

Rødgrød med fløde og challah
crumble, vaniljeis, brændt hvid chokolade, piskefløde og frysetørrede hindbær

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:

Rimmet laks med syltet rødbede, rygeostcreme og rugbrødscrumble
Charcuterie med olieven og røget mandel
Langtidsstegt oksetykkam med drueagurk og grov sennep
Grillet piment med kapers, gedeost og hasselnød
Unghanerilette med dijonnaise og brødkrumme
Tomatkompot med olivenolie og persille
2 slags ost med syltet abrikos og citronpuré
Hertil surdejs- og rugbrød samt smør

kr. 185,-

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30

Bestil bord via online bordbestilling øverst på siden



kr. 185,-