MENU
FORRETTER
Porcheret torsk med lys æblepuré, jordskokkecreme, crudité, grøn olie og muslingefløde

Tatar af okse med wasabimayo, friteret kartoffel, karse, rugbrødscrumble og syltede rødløg

Rødbede med gedeost, syltede solbær, crudité, crumble og rødløg (vegetar)

HOVEDRETTER
Helstegt havbars med blomkålscreme, syltet citron, karamelliseret hvidløgspuré, crudité og fiskesky

Unghanebryst Supreme med kantarel, grillet selleri, syltede tyttebær og blanquettesauce

Hokkaidogræskar med kikærter, abrikos, grillet piment, røget mandel og brunet smør (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Gateau Marcel med passionsfrugtsorbet og kakaocrumble

Panna cotta med brombærsorbet, coulis og havrecrumble

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG MENU
Rimmet laks
chrein af syltede rødbeder og peberrod, crudité, solbær, røget mandel, rygeostecreme, syltede rødløg, skovsyre og rugbrødscrumble

Cholent af oksetykkam
gulerod, champignon, kikærter, abrikos, persille, syltet citron, yoghurt og skysauce

Rødgrød med fløde og challah
crumble, vaniljeis, brændt hvid chokolade, piskefløde og frysetørrede hindbær

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:

Rimmet laks med syltet rødbede, rygeostcreme og rugbrødscrumble
Charcuterie med olieven og røget mandel
Langtidsstegt oksetykkam med drueagurk og grov sennep
Grillet piment med kapers, gedeost og hasselnød
Unghanerilette med dijonnaise og brødkrumme
Tomatkompot med olivenolie og persille
2 slags ost med syltet abrikos og citronpuré
Hertil surdejs- og rugbrød samt smør

kr. 185,-

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30

Bestil bord via online bordbestilling øverst på siden



MENU
FORRETTER
Porcheret torsk med lys æblepuré, jordskokkecreme, crudité, grøn olie og muslingefløde

Tatar af okse med wasabimayo, friteret kartoffel, karse, rugbrødscrumble og syltede rødløg

Rødbede med gedeost, syltede solbær, crudité, crumble og rødløg (vegetar)

HOVEDRETTER
Helstegt havbars med blomkålscreme, syltet citron, karamelliseret hvidløgspuré, crudité og fiskesky

Unghanebryst Supreme med kantarel, grillet selleri, syltede tyttebær og blanquettesauce

Hokkaidogræskar med kikærter, abrikos, grillet piment, røget mandel og brunet smør (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Gateau Marcel med passionsfrugtsorbet og kakaocrumble

Panna cotta med brombærsorbet, coulis og havrecrumble

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG MENU
Rimmet laks
chrein af syltede rødbeder og peberrod, crudité, solbær, røget mandel, rygeostecreme, syltede rødløg, skovsyre og rugbrødscrumble

Cholent af oksetykkam
gulerod, champignon, kikærter, abrikos, persille, syltet citron, yoghurt og skysauce

Rødgrød med fløde og challah
crumble, vaniljeis, brændt hvid chokolade, piskefløde og frysetørrede hindbær

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:

Rimmet laks med syltet rødbede, rygeostcreme og rugbrødscrumble
Charcuterie med olieven og røget mandel
Langtidsstegt oksetykkam med drueagurk og grov sennep
Grillet piment med kapers, gedeost og hasselnød
Unghanerilette med dijonnaise og brødkrumme
Tomatkompot med olivenolie og persille
2 slags ost med syltet abrikos og citronpuré
Hertil surdejs- og rugbrød samt smør

kr. 185,-

*Serveres på følgende tidspunkter:

Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30

Bestil bord via online bordbestilling øverst på siden