MENU
FORRETTER
Rimmet laks med artiskokcrudité, auberginecaviar, mandel og kapers

Terrine af svinekæbe og sprængt skank med syltede karotter, gulerod, valnød, æble og sennepskorn

Ravioli med friskost, jordskokkepuré, karameliseret hvidløg, hasselnød, salvie og brunet smør (V)

HOVEDRETTER
Bagt torsk med grillet selleri, champignon, æble, peberrod, persille og muslingeétuvée

Braiseret lammeskank med safran fennikel, pastinakpuré, abrikos, syltede rødløg og lammesky

Confiteret gulerod med smørbønnepuré, tyttebær, kapers og brunet smør (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Braiseret ananas med mørk rom, hasselnøddepraliné, havrecrumble, toffee og vaniljeis

Hvid chokolademousse med brændt marengs, krystaliseret chokolade og blodappelsinsorbet

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


PHANTOM MENU
Kulmule med stenbiderrogn, lys æblepuré, radise, syltede skalotteløg, crumble, karse og rygeostsifon
Oksefilet med smørbønnepuré, confiteret skalotteløg, skorzonerrod, timian og trøffelsauce
Teaterkælderens "Tarte au chocolat" med brændt hvid chokolade, butterdej og brombærsorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
Cremet jomfruhummersuppe
Rimmet laks med friskost og urter
Unghanerilette med timian
Tomattappanade
Charcuterie med garniture
Friskhakket tatar
2 slags ost med sødt og sprødt
Hertil serveres brød og smør

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

MENU
FORRETTER
Rimmet laks med artiskokcrudité, auberginecaviar, mandel og kapers

Terrine af svinekæbe og sprængt skank med syltede karotter, gulerod, valnød, æble og sennepskorn

Ravioli med friskost, jordskokkepuré, karameliseret hvidløg, hasselnød, salvie og brunet smør (V)

HOVEDRETTER
Bagt torsk med grillet selleri, champignon, æble, peberrod, persille og muslingeétuvée

Braiseret lammeskank med safran fennikel, pastinakpuré, abrikos, syltede rødløg og lammesky

Confiteret gulerod med smørbønnepuré, tyttebær, kapers og brunet smør (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Braiseret ananas med mørk rom, hasselnøddepraliné, havrecrumble, toffee og vaniljeis

Hvid chokolademousse med brændt marengs, krystaliseret chokolade og blodappelsinsorbet

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


PHANTOM MENU
Kulmule med stenbiderrogn, lys æblepuré, radise, syltede skalotteløg, crumble, karse og rygeostsifon
Oksefilet med smørbønnepuré, confiteret skalotteløg, skorzonerrod, timian og trøffelsauce
Teaterkælderens "Tarte au chocolat" med brændt hvid chokolade, butterdej og brombærsorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
Cremet jomfruhummersuppe
Rimmet laks med friskost og urter
Unghanerilette med timian
Tomattappanade
Charcuterie med garniture
Friskhakket tatar
2 slags ost med sødt og sprødt
Hertil serveres brød og smør

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30