Menu 13. feb - 31. mar 2019

FORRETTER
Rimmet laks med artiskokcrudité, auberginecaviar, mandel og kapers

Terrine af svinekæbe og sprængt skank med syltede karotter, gulerod, valnød, æble og sennepskorn

Ravioli med friskost, jordskokkepuré, karameliseret hvidløg, hasselnød, salvie og brunet smør (V)

HOVEDRETTER
Bagt torsk med grillet selleri, champignon, æble, peberrod, persille og muslingeétuvée

Braiseret lammeskank med safran fennikel, pastinakpuré, abrikos, syltede rødløg og lammesky

Confiteret gulerod med smørbønnepuré, tyttebær, kapers og brunet smør (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Braiseret ananas med mørk rom, hasselnøddepraliné, havrecrumble, toffee og vaniljeis

Hvid chokolademousse med brændt marengs, krystaliseret chokolade og blodappelsinsorbet

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


PHANTOM MENU
Kulmule med stenbiderrogn, lys æblepuré, radise, syltede skalotteløg, crumble, karse og rygeostsifon
Oksefilet med smørbønnepuré, confiteret skalotteløg, skorzonerrod, timian og trøffelsauce
Teaterkælderens "Tarte au chocolat" med brændt hvid chokolade, butterdej og brombærsorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
Cremet jomfruhummersuppe
Rimmet laks med friskost og urter
Unghanerilette med timian
Tomattappanade
Charcuterie med garniture
Friskhakket tatar
2 slags ost med sødt og sprødt
Hertil serveres brød og smør

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-

 

Menu 13. feb - 31. mar 2019

FORRETTER
Rimmet laks med artiskokcrudité, auberginecaviar, mandel og kapers

Terrine af svinekæbe og sprængt skank med syltede karotter, gulerod, valnød, æble og sennepskorn

Ravioli med friskost, jordskokkepuré, karameliseret hvidløg, hasselnød, salvie og brunet smør (V)

HOVEDRETTER
Bagt torsk med grillet selleri, champignon, æble, peberrod, persille og muslingeétuvée

Braiseret lammeskank med safran fennikel, pastinakpuré, abrikos, syltede rødløg og lammesky

Confiteret gulerod med smørbønnepuré, tyttebær, kapers og brunet smør (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Braiseret ananas med mørk rom, hasselnøddepraliné, havrecrumble, toffee og vaniljeis

Hvid chokolademousse med brændt marengs, krystaliseret chokolade og blodappelsinsorbet

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


PHANTOM MENU
Kulmule med stenbiderrogn, lys æblepuré, radise, syltede skalotteløg, crumble, karse og rygeostsifon
Oksefilet med smørbønnepuré, confiteret skalotteløg, skorzonerrod, timian og trøffelsauce
Teaterkælderens "Tarte au chocolat" med brændt hvid chokolade, butterdej og brombærsorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
Cremet jomfruhummersuppe
Rimmet laks med friskost og urter
Unghanerilette med timian
Tomattappanade
Charcuterie med garniture
Friskhakket tatar
2 slags ost med sødt og sprødt
Hertil serveres brød og smør

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-