Menu 13. feb - 31. mar 2019

FORRETTER
Rimmet laks med artiskokcrudité, auberginecaviar, mandel og kapers

Terrine af svinekæbe og sprængt skank med syltede karotter, gulerod, valnød, æble og sennepskorn

Ravioli med friskost, jordskokkepuré, karameliseret hvidløg, hasselnød, salvie og brunet smør (V)

HOVEDRETTER
Bagt torsk med grillet selleri, champignon, æble, peberrod, persille og muslingeétuvée

Braiseret lammeskank med safran fennekel, pastinakpuré, abrikos, syltede rødløg og lammesky

Confiteret gulerod med smørbønnepuré, tyttebær, kapers og brunet smør (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Braiseret ananas med mørk rom, hasselnøddepraliné, havrecrumble, toffee og vaniljeis

Hvid chokolademousse med brændt marengs, krystaliseret chokolade og blodappelsinsorbet

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


PHANTOM MENU
Kulmule med stenbiderrogn, lys æblepuré, radise, syltede skalotteløg, crumble, karse og rygeostsifon
Oksefilet med smørbønnepuré, confiteret skalotteløg, skorzonerrod, timian og trøffelsauce
Teaterkælderens "Tarte au chocolat" med brændt hvid chokolade, butterdej og brombærsorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
Cremet jomfruhummersuppe
Rimmet laks med friskost og urter
Unghanerilette med timian
Tomattappanade
Charcuterie med garniture
Friskhakket tatar
2 slags ost med sødt og sprødt
Hertil serveres brød og smør

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

STARTERS

Cured salmon
Artichoke crudité, eggplant caviar, almond and capers

 

Terrine of pig shank
Pickled carrot, walnut, apple and mustard seed

 

Ravioli (V)
Fresh cheese, Jerusalem artichoke purée, caramelized garlic, hazelnut, sage and butter


MAIN COURSE

Baked cod
Grilled celeriac, mushroom, apple, horseradish,

parsley and mussel etuvée

 

Braised lamb shank
Saffron fennel, parsnips purée, apricot, pickled onion and lamb gravy

 

Carrot confit (V)
Butterbean purée, lingonberries, capers and capers

 

Additional

Truffle + 75,-

All main courses are served with potato á part


DESSERTS

3 cheese
Pickled apricot, olive and crackers +25,-

 

Braised pineapple
Dark rum, hazelnut praline, oat crumble, toffee and vanilla ice cream

 

White chocolate mousse
Burned meringue, crystalized chocolate and blood orange sorbet

 

2 course meal dkk. 289,-

3 course meal dkk. 359,-


PHANTOM MENU

Hake
Lumpfish roe, apple purée, radish, pickled shallots, crumble, cress and smoked cheese siphon

 

Beef filet
Butterbean purée, shallots confit, salsify, thyme and truffle sauce

 

“Tarte au chocolat”
White chocolate, puff pastry and blackberry sorbet

 

3 course meal dkk. 389,-
 

Menu 13. feb - 31. mar 2019

FORRETTER
Rimmet laks med artiskokcrudité, auberginecaviar, mandel og kapers

Terrine af svinekæbe og sprængt skank med syltede karotter, gulerod, valnød, æble og sennepskorn

Ravioli med friskost, jordskokkepuré, karameliseret hvidløg, hasselnød, salvie og brunet smør (V)

HOVEDRETTER
Bagt torsk med grillet selleri, champignon, æble, peberrod, persille og muslingeétuvée

Braiseret lammeskank med safran fennekel, pastinakpuré, abrikos, syltede rødløg og lammesky

Confiteret gulerod med smørbønnepuré, tyttebær, kapers og brunet smør (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Braiseret ananas med mørk rom, hasselnøddepraliné, havrecrumble, toffee og vaniljeis

Hvid chokolademousse med brændt marengs, krystaliseret chokolade og blodappelsinsorbet

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


PHANTOM MENU
Kulmule med stenbiderrogn, lys æblepuré, radise, syltede skalotteløg, crumble, karse og rygeostsifon
Oksefilet med smørbønnepuré, confiteret skalotteløg, skorzonerrod, timian og trøffelsauce
Teaterkælderens "Tarte au chocolat" med brændt hvid chokolade, butterdej og brombærsorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
Cremet jomfruhummersuppe
Rimmet laks med friskost og urter
Unghanerilette med timian
Tomattappanade
Charcuterie med garniture
Friskhakket tatar
2 slags ost med sødt og sprødt
Hertil serveres brød og smør

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

STARTERS

Cured salmon
Artichoke crudité, eggplant caviar, almond and capers

 

Terrine of pig shank
Pickled carrot, walnut, apple and mustard seed

 

Ravioli (V)
Fresh cheese, Jerusalem artichoke purée, caramelized garlic, hazelnut, sage and butter


MAIN COURSE

Baked cod
Grilled celeriac, mushroom, apple, horseradish,

parsley and mussel etuvée

 

Braised lamb shank
Saffron fennel, parsnips purée, apricot, pickled onion and lamb gravy

 

Carrot confit (V)
Butterbean purée, lingonberries, capers and capers

 

Additional

Truffle + 75,-

All main courses are served with potato á part


DESSERTS

3 cheese
Pickled apricot, olive and crackers +25,-

 

Braised pineapple
Dark rum, hazelnut praline, oat crumble, toffee and vanilla ice cream

 

White chocolate mousse
Burned meringue, crystalized chocolate and blood orange sorbet

 

2 course meal dkk. 289,-

3 course meal dkk. 359,-


PHANTOM MENU

Hake
Lumpfish roe, apple purée, radish, pickled shallots, crumble, cress and smoked cheese siphon

 

Beef filet
Butterbean purée, shallots confit, salsify, thyme and truffle sauce

 

“Tarte au chocolat”
White chocolate, puff pastry and blackberry sorbet

 

3 course meal dkk. 389,-