Menu 1. jan - 12. feb 2019

FORRETTER
Rimmet kammusling med wasabi mayo og østersvinaigrette

Terrine af kalveskank med syltet rødbede, sagogryn og solbær

Høbagt kartoffel med løvstikkepuré og rygeostskum (V)

HOVEDRETTER
Supreme bryst af unghane med kantarel, græskar og blanquette sauce

Skindstegt havbars med karamelliseret blomkålspuré, friteret rosmarin og fiskesky

Bagt rødbede med gedeost, syltet rødløg, brunet smør og tyttebær (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Crème brulé med kvædekompot og havrecrumble

Brownie med passionfrugtsorbet, toffee og coulis

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Pocheret torsk med puré, syltede skalotteløg, æble, hasselnød, muslingefløde og dildolie
Oksetykkam med gulerod, løgkompot, champignon, peberbacon og rødvinssauce
Teaterkælderens "Tarte au citron" med tørret marengs, havrecrumble og vaniljeis

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

Menu 1. jan - 12. feb 2019

FORRETTER
Rimmet kammusling med wasabi mayo og østersvinaigrette

Terrine af kalveskank med syltet rødbede, sagogryn og solbær

Høbagt kartoffel med løvstikkepuré og rygeostskum (V)

HOVEDRETTER
Supreme bryst af unghane med kantarel, græskar og blanquette sauce

Skindstegt havbars med karamelliseret blomkålspuré, friteret rosmarin og fiskesky

Bagt rødbede med gedeost, syltet rødløg, brunet smør og tyttebær (V)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med syltet abrikos, oliven og knækbrød +25,-

Crème brulé med kvædekompot og havrecrumble

Brownie med passionfrugtsorbet, toffee og coulis

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Pocheret torsk med puré, syltede skalotteløg, æble, hasselnød, muslingefløde og dildolie
Oksetykkam med gulerod, løgkompot, champignon, peberbacon og rødvinssauce
Teaterkælderens "Tarte au citron" med tørret marengs, havrecrumble og vaniljeis

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30