Menu 16. nov - 30. dec 2018

FORRETTER
Oksetatar med peberrodscreme og sprøde urter

Torsk møder salt og Fantomet kærlighed

Gedeost fra Tebstrup med syltet kvæde og grønt (v)

HOVEDRETTER
Sandart med kål, broccoli, hasselnød og jernurt med hvidvin sauce

Nakkefilét braiseret i mørk porter med jordskokker og sprød svær

Svamperagout med stegte rodfrugter og grønt (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Chokolade terrin med ingefær og havtornsorbet

Creme caramel med solbærsorbet koraller

3 franske oste - Comte, Morbier og Münster med sødt og sprødt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Gravad laks med syltet fennikel, lakserogn, dild og rævesauce
Andebryst med selleripuré, abrikos, pigeonæbler, valnød, timian og portvinssauce
Kælderens Kejserinderis med creme anglaise, kandiseret mandel, amarena kirsebær og sorbet


kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-

 

Menu 16. nov - 30. dec 2018

FORRETTER
Oksetatar med peberrodscreme og sprøde urter

Torsk møder salt og Fantomet kærlighed

Gedeost fra Tebstrup med syltet kvæde og grønt (v)

HOVEDRETTER
Sandart med kål, broccoli, hasselnød og jernurt med hvidvin sauce

Nakkefilét braiseret i mørk porter med jordskokker og sprød svær

Svamperagout med stegte rodfrugter og grønt (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Chokolade terrin med ingefær og havtornsorbet

Creme caramel med solbærsorbet koraller

3 franske oste - Comte, Morbier og Münster med sødt og sprødt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Gravad laks med syltet fennikel, lakserogn, dild og rævesauce
Andebryst med selleripuré, abrikos, pigeonæbler, valnød, timian og portvinssauce
Kælderens Kejserinderis med creme anglaise, kandiseret mandel, amarena kirsebær og sorbet


kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-