Menu 31. okt - 15. nov 2018

FORRETTER
Cremet græskarsuppe med jomfruhummer

Torsk møder salt og Fantomet kærlighed

Gedeost fra Tebstrup med syltet kvæde og grønt (v)

HOVEDRETTER
Sandart med kål, broccoli, hasselnød og jernurt med hvidvin sauce

Nakkefilét braiseret i mørk porter med jordskokker og sprød svær

Svampe ragout (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Citroncreme med marengscrumble og chokoladeskum

Chokolade terrin med ingefær og havtornsorbet

Creme caramel med solbærsorbet koraller

3 franske oste - Comte, Morbier og Münster med sødt og sprødt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


PHANTOM MENU
Anderilette med pæregelé
Krondyr med rødbeder i tre variationer, brombær og glace med solbær
”Don Juans æble” konditorkage med æblemousse overtrukket med glace

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

Menu 31. okt - 15. nov 2018

FORRETTER
Cremet græskarsuppe med jomfruhummer

Torsk møder salt og Fantomet kærlighed

Gedeost fra Tebstrup med syltet kvæde og grønt (v)

HOVEDRETTER
Sandart med kål, broccoli, hasselnød og jernurt med hvidvin sauce

Nakkefilét braiseret i mørk porter med jordskokker og sprød svær

Svampe ragout (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Citroncreme med marengscrumble og chokoladeskum

Chokolade terrin med ingefær og havtornsorbet

Creme caramel med solbærsorbet koraller

3 franske oste - Comte, Morbier og Münster med sødt og sprødt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


PHANTOM MENU
Anderilette med pæregelé
Krondyr med rødbeder i tre variationer, brombær og glace med solbær
”Don Juans æble” konditorkage med æblemousse overtrukket med glace

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30