Menu 24. aug - 28. okt 2018

FORRETTER
Røget kammusling, dildcreme og syltede svampe

Gravad oksefilet, peberrod og æbler

Danske rodfrugter med sennepsvinaigrette, ristet hvede og urter (v)

HOVEDRETTER
Havtaske, blød og sprød fennikel, crudité og fiskefumé

Langtidsstegt kylling med stegte kantareller, spinat, brombær og timianglace

Blomkål i forskellige nuancer og strukturer med trøffel (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Pocherede blommer med mandelsand og vaniljeis

Hvid chokolademousse med hindbærsorbet og lakridsstøv

Dagens oste med sprødt og sødt + kr. 25,-

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Anderilette med pæregelé
Krondyr med rødbeder i tre variationer, tyttebær og glace med solbær
”Don Juans æble” af æblemousse overtrukket med glace, dertil æblesorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

Menu 24. aug - 28. okt 2018

FORRETTER
Røget kammusling, dildcreme og syltede svampe

Gravad oksefilet, peberrod og æbler

Danske rodfrugter med sennepsvinaigrette, ristet hvede og urter (v)

HOVEDRETTER
Havtaske, blød og sprød fennikel, crudité og fiskefumé

Langtidsstegt kylling med stegte kantareller, spinat, brombær og timianglace

Blomkål i forskellige nuancer og strukturer med trøffel (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Pocherede blommer med mandelsand og vaniljeis

Hvid chokolademousse med hindbærsorbet og lakridsstøv

Dagens oste med sprødt og sødt + kr. 25,-

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Anderilette med pæregelé
Krondyr med rødbeder i tre variationer, tyttebær og glace med solbær
”Don Juans æble” af æblemousse overtrukket med glace, dertil æblesorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30