Menu 24. aug - 28. okt 2018

FORRETTER
Røget kammusling, dildcreme og syltede svampe

Gravad oksefilet, peberrod og æbler

Danske rodfrugter med sennepsvinaigrette, ristet hvede og urter (v)

HOVEDRETTER
Havtaske, blød og sprød fennikel, crudité og fiskefumé

Langtidsstegt kylling med stegte kantareller, spinat, brombær og timianglace

Blomkål i forskellige nuancer og strukturer med trøffel (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Pocherede blommer med mandelsand og vaniljeis

Hvid chokolademousse med hindbærsorbet og lakridsstøv

Dagens oste med sprødt og sødt + kr. 25,-

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Anderilette med pæregelé
Krondyr med rødbeder i tre variationer, tyttebær og glace med solbær
”Don Juans æble” af æblemousse overtrukket med glace, dertil æblesorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-

 

Menu 24. aug - 28. okt 2018

FORRETTER
Røget kammusling, dildcreme og syltede svampe

Gravad oksefilet, peberrod og æbler

Danske rodfrugter med sennepsvinaigrette, ristet hvede og urter (v)

HOVEDRETTER
Havtaske, blød og sprød fennikel, crudité og fiskefumé

Langtidsstegt kylling med stegte kantareller, spinat, brombær og timianglace

Blomkål i forskellige nuancer og strukturer med trøffel (v)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Pocherede blommer med mandelsand og vaniljeis

Hvid chokolademousse med hindbærsorbet og lakridsstøv

Dagens oste med sprødt og sødt + kr. 25,-

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 384,-


PHANTOM MENU
Anderilette med pæregelé
Krondyr med rødbeder i tre variationer, tyttebær og glace med solbær
”Don Juans æble” af æblemousse overtrukket med glace, dertil æblesorbet

kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-