Menu 1. nov - 17. dec 2017

FORRETTER
Svinerilette af dansk frilandgris grov sennepsmayonnaise, frisé salat og sprødt brød

Tatar af vildt, svampecreme, syltet brombær, jordskokke chips, solportolak

Stegt hjertesalat persille emulsion, dehydreret æggeblomme, oliven og urter

HOVEDRETTER
Dansk oksetyksteg filet brunet løgpure, saltet løg, brændt syltet løg og whisky sauce

Vesterhavs torsk fermenteret æblepure, smørsauteret rosenkål, perleløg og cremet muslingesauce

Svampe a la creme Syltet efterårssvampe, malt og vinter urter.

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Danske Arla Unika oste med sødt og sprødt + kr. 25,-

Chokolademousse med appelsincreme, praline´ og bitter kakao

Krydderkage med kørvel, tonkacreme, grape og appelsin

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


ANNIE GET YOUR GUN MENU
Gravad laks med varme krydderier, rå og syltet selleri, vinter æbler, brøndkarse, radisecrudité og ”mormor” dressing
Confiteret and med røget selleripure, valnødder, spidskål og lun sherry vinaigrette
Hertil kartofler a part
Anden skudt af Annie Oakley og garanteret fri for hagl
Cremede ris med creme anglaise, sprød mandel og kirsebær granitè



kr. 385,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

Menu 1. nov - 17. dec 2017

FORRETTER
Svinerilette af dansk frilandgris grov sennepsmayonnaise, frisé salat og sprødt brød

Tatar af vildt, svampecreme, syltet brombær, jordskokke chips, solportolak

Stegt hjertesalat persille emulsion, dehydreret æggeblomme, oliven og urter

HOVEDRETTER
Dansk oksetyksteg filet brunet løgpure, saltet løg, brændt syltet løg og whisky sauce

Vesterhavs torsk fermenteret æblepure, smørsauteret rosenkål, perleløg og cremet muslingesauce

Svampe a la creme Syltet efterårssvampe, malt og vinter urter.

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Danske Arla Unika oste med sødt og sprødt + kr. 25,-

Chokolademousse med appelsincreme, praline´ og bitter kakao

Krydderkage med kørvel, tonkacreme, grape og appelsin

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


ANNIE GET YOUR GUN MENU
Gravad laks med varme krydderier, rå og syltet selleri, vinter æbler, brøndkarse, radisecrudité og ”mormor” dressing
Confiteret and med røget selleripure, valnødder, spidskål og lun sherry vinaigrette
Hertil kartofler a part
Anden skudt af Annie Oakley og garanteret fri for hagl
Cremede ris med creme anglaise, sprød mandel og kirsebær granitè



kr. 385,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30