Menu 25. aug - 29. okt 2017

FORRETTER
Tatar af kalveinderlår, krydret æggecreme, smørristet rugbrød, friterede capers, puffede svær og estragon

Sprødt svinebryst, syltet løg, kartoffel creme, smørpocheret kartoffel, chips og tørrede krydderurter

Brændt gulerod, sauce tilsmagt søl (islandsk tang) tørret oliven og kørvel (vegetar)

HOVEDRETTER
Skindstegt kulmule, karamelliseret blomkåls pure, grønkål, syltede tyttebær, valnødder, sauce neige

Svinekæber, variation af beder, trøffel pure, purløgssauce, rød skovsyre

Smørpocheret skorzonerrødder, skummet sauce på hyldeblomst og estragon, røgede mandler, og salat af årstidens urter(vegetar)

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Luftig appelsinmousse, chokoladeis tilsmagt cognac, crumble og kandiseret appelsinskal

Råsyltede blommer, salt karamel, fed vaniljeis og hyldeblomst marengs

Oste med husets knækbrød og blomme kompot

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


ANNIE GET YOUR GUN MENU
Smørpocheret torsk, dild mayo, ristede boghvedekerner, syltet rå glaskål, dild og karse
Amerikansk stegt tykstegsfilet, sweet potato pure, chimichurri, syltede rødløg, rød engsyre og sauce tilsmagt røget marv
Æblekompot, sprød hasselnød, popcorn is, granatæble og luftig æble.


kr. 385,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jordskokke suppe med purløgsolie, serveres i glas.
Rimmet letrøget laks med rygeost creme.
Rilette af vildsvin med cornichoner
Lufttørret skagenskinke.
Oliven tapanade.
Rørt tatar.
2 slags ost med kvæde kompot.

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

Menu 25. aug - 29. okt 2017

FORRETTER
Tatar af kalveinderlår, krydret æggecreme, smørristet rugbrød, friterede capers, puffede svær og estragon

Sprødt svinebryst, syltet løg, kartoffel creme, smørpocheret kartoffel, chips og tørrede krydderurter

Brændt gulerod, sauce tilsmagt søl (islandsk tang) tørret oliven og kørvel (vegetar)

HOVEDRETTER
Skindstegt kulmule, karamelliseret blomkåls pure, grønkål, syltede tyttebær, valnødder, sauce neige

Svinekæber, variation af beder, trøffel pure, purløgssauce, rød skovsyre

Smørpocheret skorzonerrødder, skummet sauce på hyldeblomst og estragon, røgede mandler, og salat af årstidens urter(vegetar)

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Luftig appelsinmousse, chokoladeis tilsmagt cognac, crumble og kandiseret appelsinskal

Råsyltede blommer, salt karamel, fed vaniljeis og hyldeblomst marengs

Oste med husets knækbrød og blomme kompot

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


ANNIE GET YOUR GUN MENU
Smørpocheret torsk, dild mayo, ristede boghvedekerner, syltet rå glaskål, dild og karse
Amerikansk stegt tykstegsfilet, sweet potato pure, chimichurri, syltede rødløg, rød engsyre og sauce tilsmagt røget marv
Æblekompot, sprød hasselnød, popcorn is, granatæble og luftig æble.


kr. 385,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jordskokke suppe med purløgsolie, serveres i glas.
Rimmet letrøget laks med rygeost creme.
Rilette af vildsvin med cornichoner
Lufttørret skagenskinke.
Oliven tapanade.
Rørt tatar.
2 slags ost med kvæde kompot.

kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30