Menu 19. aug - 30. okt 2016

FORRETTER
Pocheret torsk rullet i løg aske med rygeost creme, syltet agurk, konfiteret musling, jordskokchips og dild

Konfiterede og friterede brisler med røget marv-mayo, syltet pære, radisser og rødsyre

Smørbagte lillarødder med feldsalat, estragon, kørvel, kartoffelchips og senneps-vinaigrette (vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt makrel med brændt blomkål, kamille-gel, røgede mandler, muslingesauce og rød shiso

Konfiteret fasan med persillerødder pocheret i urtevalle, hyldebær, valnødder og vildtsauce

Saltbagt rødbede med rødløgspuré, spæd grønkål, popcorn vendt i persille og eddike (vegetar)

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Danske oste med kvædekompot og hjemmelavet hvedeklids knækbrød

Blommemousse med saltet karamel, sprød chokolade og brombærsorbet

”Klassisk æble kage” Karamelliseret æblepuré med æbler i vin, nougatine, creme fraiche sifon, timian og æble granité

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


TEATERMENUEN ANYTHING GOES
”Canapés à l’Amiral” Stenbiderrogn vendt med urter med sprød toast, reje-mayo, æbler i persille og sprød jordskok
”Roast sirloin of beef Forestiére”
Langtidsstegt okse med gulerodspuré, saltbagt skalotteløg, okse glace med vilde svampe og brøndkarse
“Chocolate eclairs with French Vanilla Ice cream”
Chokolademousse med sprød mørdej, vaniljeis og rødsyre


kr. 385,-


7 PÅ MASKEN - SERVERES ONSDAG-TORSDAG FRA KL. 19.45, FREDAG-LØRDAG 20.15, SØNDAG 19.30
7 små delikatsser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jordskokke suppe med purløgsolie, serveres i glas.
Rimmet letrøget laks med rygeost creme.
Rilette af vildsvin med cornichoner
Lufttørret skagenskinke.
Oliven tapanade.
Rørt tatar.
2 slags ost med kvæde kompot.

kr. 168,-

Menu 19. aug - 30. okt 2016

FORRETTER
Pocheret torsk rullet i løg aske med rygeost creme, syltet agurk, konfiteret musling, jordskokchips og dild

Konfiterede og friterede brisler med røget marv-mayo, syltet pære, radisser og rødsyre

Smørbagte lillarødder med feldsalat, estragon, kørvel, kartoffelchips og senneps-vinaigrette (vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt makrel med brændt blomkål, kamille-gel, røgede mandler, muslingesauce og rød shiso

Konfiteret fasan med persillerødder pocheret i urtevalle, hyldebær, valnødder og vildtsauce

Saltbagt rødbede med rødløgspuré, spæd grønkål, popcorn vendt i persille og eddike (vegetar)

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
Danske oste med kvædekompot og hjemmelavet hvedeklids knækbrød

Blommemousse med saltet karamel, sprød chokolade og brombærsorbet

”Klassisk æble kage” Karamelliseret æblepuré med æbler i vin, nougatine, creme fraiche sifon, timian og æble granité

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


TEATERMENUEN ANYTHING GOES
”Canapés à l’Amiral” Stenbiderrogn vendt med urter med sprød toast, reje-mayo, æbler i persille og sprød jordskok
”Roast sirloin of beef Forestiére”
Langtidsstegt okse med gulerodspuré, saltbagt skalotteløg, okse glace med vilde svampe og brøndkarse
“Chocolate eclairs with French Vanilla Ice cream”
Chokolademousse med sprød mørdej, vaniljeis og rødsyre


kr. 385,-


7 PÅ MASKEN - SERVERES ONSDAG-TORSDAG FRA KL. 19.45, FREDAG-LØRDAG 20.15, SØNDAG 19.30
7 små delikatsser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jordskokke suppe med purløgsolie, serveres i glas.
Rimmet letrøget laks med rygeost creme.
Rilette af vildsvin med cornichoner
Lufttørret skagenskinke.
Oliven tapanade.
Rørt tatar.
2 slags ost med kvæde kompot.

kr. 168,-