MENUKORT

Ala carte

2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
3 retters teatermenu 389,- (se nederst)


FORRETTER
Rimmet kammusling - Æble - Muslingfløde - Dild

Kalvetatar - Wasabi mayo - Syltede rødløg - Karse

Saltbagt rødbede - Gedeost - Solbær - Valnød (Vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt Skærising - Tyttebær - Brunet smør - Persille

Mørbrad og kæbe af gris - Kantarel - Jordskok - Sky sauce

Svampetærte - Gruyere ost - Karamelliserede løg - Timian (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler à part

DESSERTER
Chokolademousse - Brombærkompot - Sorbet

Æble Tarte Tatin - Svesker - Iscreme

"Cheese and accessories" 3 slags ost med sødt, salt og sprødt + 25 kr



SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG TEATERMENU
Forret
Rimmet laks med Chrein
Syltet rødbede - Peberrod - Rødbede crudite - Solbær - Røget mandel
Rygeost creme - Syltede rødløg - Rødskovsyre
Rugbrøds crumble

Chrein er en Jødisk relish som stammer fra Rusland. Mange jødiske retter er navngivet på jiddisch, det blandingssprog som taltes af de ashkenaziske jøder i Rusland og Østeuropa. De store udvandringer herfra fra 1880 og frem har givet køkkenpraksis fra disse egne en vis dominans blandt jøder i vesten og resten af verden.

Hovedret
Cholent af Oksetykkam
Gulerod - Champignon - Kikærter - Abrikos
Persille - Syltet citron - Yoghurt
Skysauce

Cholent er en langsomt simrende gryderet, der koges fredag aften og serveres lørdag middag efter formiddagsgudstjenesten. En cholent tilberedes i enhver ashkenasisk jødisk familie. Hemmeligheden ved denne ret er den lange tilberednings tid ved lav temperatur og brug af uregelmæssige kødstykker med masser af smag og kraft.

Dessert
Lekach med appelsin og mandel
Vanilje is - Havre crumble - Kondenseret mælk
Syltet appelsinskal

Lekach er en honning sødet kage lavet af jøder i hele verden, kendt på hebraisk som Ugat dvash-honningkage. Lekach er en af de symbolsk betydelige fødevarer og bliver spist af mange jøder i håb om at sikre et "sødt liv"


kr. 389,-



FROKOST / NATMAD

7 på Masken - 7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Charcuteri med Oliven-Valnøddepesto-Persille | Unghanerilette med Syltede tyttebær-Hasselnød-Timian | Rimet laks med Tatarsauce-Radise-Dild | Saltbagt rødbede med Rygeostcreme-Syltede rødløg-Kapers | Oksetykkam med Dijonnaise-Drueagurk-Estragon | Kikærtepure med Røget mandel-Saltet citron-Spidskommen | 2 slags ost med Syltet abrikos-Havrecrumble-Ahorn sirup
kr.185,-
MENUKORT

Ala carte

2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
3 retters teatermenu 389,- (se nederst)


FORRETTER
Rimmet kammusling - Æble - Muslingfløde - Dild

Kalvetatar - Wasabi mayo - Syltede rødløg - Karse

Saltbagt rødbede - Gedeost - Solbær - Valnød (Vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt Skærising - Tyttebær - Brunet smør - Persille

Mørbrad og kæbe af gris - Kantarel - Jordskok - Sky sauce

Svampetærte - Gruyere ost - Karamelliserede løg - Timian (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler à part

DESSERTER
Chokolademousse - Brombærkompot - Sorbet

Æble Tarte Tatin - Svesker - Iscreme

"Cheese and accessories" 3 slags ost med sødt, salt og sprødt + 25 kr



SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG TEATERMENU
Forret
Rimmet laks med Chrein
Syltet rødbede - Peberrod - Rødbede crudite - Solbær - Røget mandel
Rygeost creme - Syltede rødløg - Rødskovsyre
Rugbrøds crumble

Chrein er en Jødisk relish som stammer fra Rusland. Mange jødiske retter er navngivet på jiddisch, det blandingssprog som taltes af de ashkenaziske jøder i Rusland og Østeuropa. De store udvandringer herfra fra 1880 og frem har givet køkkenpraksis fra disse egne en vis dominans blandt jøder i vesten og resten af verden.

Hovedret
Cholent af Oksetykkam
Gulerod - Champignon - Kikærter - Abrikos
Persille - Syltet citron - Yoghurt
Skysauce

Cholent er en langsomt simrende gryderet, der koges fredag aften og serveres lørdag middag efter formiddagsgudstjenesten. En cholent tilberedes i enhver ashkenasisk jødisk familie. Hemmeligheden ved denne ret er den lange tilberednings tid ved lav temperatur og brug af uregelmæssige kødstykker med masser af smag og kraft.

Dessert
Lekach med appelsin og mandel
Vanilje is - Havre crumble - Kondenseret mælk
Syltet appelsinskal

Lekach er en honning sødet kage lavet af jøder i hele verden, kendt på hebraisk som Ugat dvash-honningkage. Lekach er en af de symbolsk betydelige fødevarer og bliver spist af mange jøder i håb om at sikre et "sødt liv"


kr. 389,-



FROKOST / NATMAD

7 på Masken - 7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Charcuteri med Oliven-Valnøddepesto-Persille | Unghanerilette med Syltede tyttebær-Hasselnød-Timian | Rimet laks med Tatarsauce-Radise-Dild | Saltbagt rødbede med Rygeostcreme-Syltede rødløg-Kapers | Oksetykkam med Dijonnaise-Drueagurk-Estragon | Kikærtepure med Røget mandel-Saltet citron-Spidskommen | 2 slags ost med Syltet abrikos-Havrecrumble-Ahorn sirup
kr.185,-