AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Porcheret torsk med lys æblepuré, jordskokkecreme, crudité, grøn olie og muslingefløde

Tatar af okse med wasabimayo, friteret kartoffel, karse, rugbrødscrumble og syltede rødløg

Rødbede med gedeost, syltede solbær, crudité, crumble og rødløg (vegetar)

HOVEDRETTER
Helstegt havbars med blomkålscreme, syltet citron, karamelliseret hvidløgspuré, crudité og fiskesky

Unghanebryst Supreme med kantarel, grillet selleri, syltede tyttebær, hasselnødder og blanquettesauce

Bygotto med hokkaidogræskar, kikærter, abrikos, grillet piment, røget mandel og brunet smør (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Gateau Marcel med passionsfrugtsorbet og kakaocrumble

Panna cotta med brombærsorbet, coulis og havrecrumble



SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG MENU
Rimmet laks
chrein af syltede rødbeder og peberrod, crudité, solbær, røget mandel, rygeostecreme, syltede rødløg, skovsyre og rugbrødscrumble

Cholent af oksetykkam
gulerod, champignon, kikærter, abrikos, persille, syltet citron, yoghurt og skysauce

Rødgrød med fløde og challah
crumble, vaniljeis, brændt hvid chokolade, piskefløde og frysetørrede hindbær

kr. 389,-

AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Porcheret torsk med lys æblepuré, jordskokkecreme, crudité, grøn olie og muslingefløde

Tatar af okse med wasabimayo, friteret kartoffel, karse, rugbrødscrumble og syltede rødløg

Rødbede med gedeost, syltede solbær, crudité, crumble og rødløg (vegetar)

HOVEDRETTER
Helstegt havbars med blomkålscreme, syltet citron, karamelliseret hvidløgspuré, crudité og fiskesky

Unghanebryst Supreme med kantarel, grillet selleri, syltede tyttebær, hasselnødder og blanquettesauce

Bygotto med hokkaidogræskar, kikærter, abrikos, grillet piment, røget mandel og brunet smør (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Gateau Marcel med passionsfrugtsorbet og kakaocrumble

Panna cotta med brombærsorbet, coulis og havrecrumble



SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG MENU
Rimmet laks
chrein af syltede rødbeder og peberrod, crudité, solbær, røget mandel, rygeostecreme, syltede rødløg, skovsyre og rugbrødscrumble

Cholent af oksetykkam
gulerod, champignon, kikærter, abrikos, persille, syltet citron, yoghurt og skysauce

Rødgrød med fløde og challah
crumble, vaniljeis, brændt hvid chokolade, piskefløde og frysetørrede hindbær

kr. 389,-