Menu 1. apr - 22. jun 2019

FORRETTER
Tatar med grønne asparges, lys æblepuré, syltede skalotteløg, crudité, dild, æbletern, hasselnød, muslingefløde og grøn olie

Ravioli Friskost, karotter, syltet gulerod, karamelliseret hvidløg, mandel, brunet smør, syltet citron og friteret salvie (vegetar)

HOVEDRETTER
Skærising med hvide asparges, persille, syltede tyttebær, aspargescrudité, brunet smør, kapers og dild

Spidskål med couscous, glaseret rosenkål, grønne asparges, rygeost, blodgrapevinaigrette og dild (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Koldskål med friske og frysetørrede hindbær, havrecrumble, coulis og vaniljeis

Teaterkælderens isdessert med sorbet og iscreme med frisk frugt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


KÆLDERMENU
Friteret torsk med rapsoliemayo, kartoffelchips, karse, østersvinaigrette, brødkrumme, syltede rødløg og Sherryeddike
Ribeye af kalv med variation af løg, ramsløgskapers, timian og rødvinssauce
Rabarber med hvid chokoladecreme, syltede rabarber, krystalliseret chokolade og yoghurtsorbet

kr. 389,-


BØRNEMENU
Til børn under 12 år
Kalvesteak
Grøntsager, kartoffel og rødvinssauce
Isdessert
Med frisk frugt
2 retter kr. 189,-
Hovedret kr. 139,-


 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-

 

Menu 1. apr - 22. jun 2019

FORRETTER
Tatar med grønne asparges, lys æblepuré, syltede skalotteløg, crudité, dild, æbletern, hasselnød, muslingefløde og grøn olie

Ravioli Friskost, karotter, syltet gulerod, karamelliseret hvidløg, mandel, brunet smør, syltet citron og friteret salvie (vegetar)

HOVEDRETTER
Skærising med hvide asparges, persille, syltede tyttebær, aspargescrudité, brunet smør, kapers og dild

Spidskål med couscous, glaseret rosenkål, grønne asparges, rygeost, blodgrapevinaigrette og dild (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Koldskål med friske og frysetørrede hindbær, havrecrumble, coulis og vaniljeis

Teaterkælderens isdessert med sorbet og iscreme med frisk frugt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


KÆLDERMENU
Friteret torsk med rapsoliemayo, kartoffelchips, karse, østersvinaigrette, brødkrumme, syltede rødløg og Sherryeddike
Ribeye af kalv med variation af løg, ramsløgskapers, timian og rødvinssauce
Rabarber med hvid chokoladecreme, syltede rabarber, krystalliseret chokolade og yoghurtsorbet

kr. 389,-


BØRNEMENU
Til børn under 12 år
Kalvesteak
Grøntsager, kartoffel og rødvinssauce
Isdessert
Med frisk frugt
2 retter kr. 189,-
Hovedret kr. 139,-


 

Menu 1. april - 22. juni

STARTERS

Tatar
Asparagus, apple purée, pickled shallots, dill,

hazelnut, horseradish cream and green oil

 

Ravioli
Cream cheese, carrots, caramelized garlic, almonds, browned butter, pickled lemon and sage (vegetarian)

 

MAIN COURSES

Dab
Asparagus, parsley, pickled lingonberries,

browned butter, capers and dill

 

Cabbage
Couscous, glazed Brussel sprouts, asparagus, smoked cheese, blood orange vinaigrette and dill (vegetarian)

 

DESSERETS

Buttermilk soup
Fresh and freeze dried raspberries, oat crumble,

coulis and vanilla ice

 

“Teaterkælderens” ice cream
Served with fresh fruit

 

3 cheese
Salt, sweets and crackers + 25,-

 

2 courses 289,-

3 courses 359,-

 

THEATER MENU


Fried cod
Rapeseed oil mayo, chips, radish, cress, oyster vinaigrette,
pickled red onion and sherry vinegar
 

Ribeye of veal
Grilled and pickled onion, rams capers, onion purée,
thyme and red wine sauce

 

Rhubarb
White chocolate cream, yoghurt sorbet,
crystalized chocolate and pickled rhubarb

 

3 courses kr. 389,-

 

JUNIOR MENU

for children under 12 years

 

Steak of veal

vegetables, potato and red wine sauce

 

Ice dessert

fresh fruit

 

2 courses kr. 189,-

Main course kr. 139,-