AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Friteret kulmule med radisse, glaskål, karse, maltcrumble, syltede sagogryn og rapsoliemayo

Unghaneterrin med jordskokcreme, karamelliseret hvidløgspuré, hasselnød, crudité, syltede skalotteløg og brunet smør

Auberginekaviar med artiskokcrudité, valnødder, endivesalat, friskost, friteret salvie og sherryeddike (vegetar)

HOVEDRETTER
Bagt laks i crouton med safransyltet fenikel, rødløgsgastrik, crudité, brødkrumme og morkelbearnaise

Langtidssegt nakkefilet af gris med champignon, stegte kastanjer, selleri, syltede tyttebær, røget mandel, timian og blanquettesauce

Selleri mille feuille med stegt grønkål, saltet citron, æble, trøffel og brunet smør (vegetar)

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Hvid chokolademousse med havrecrumble, brændt hvid chokolade og blodappelsinsorbet

Vaniljeis med rombraisseret ananas, kondenseret mælk, krokant og frysetørret ananas



DANCE OF THE VAMPIRES
Pocheret torsk
med agurk, glaskål, radise, mayo, Bloody Mary/østersvinaigrette og karse

Oksefilet og grillet oksehjerte
med pastinakpuré, champignon, friteret pastinak, rødløgsgastrik, timian og sauce bordelaise

Dessert a la Nosferatu
med mørk chokoladeganache, karamelliseret mælk, puré, kakaocrumble, svesker i Armagnac, yoghurtsifon og vaniljeis


kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
kr. 185,-
*Serveres på følgende tidspunkter:
Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30

AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Friteret kulmule med radisse, glaskål, karse, maltcrumble, syltede sagogryn og rapsoliemayo

Unghaneterrin med jordskokcreme, karamelliseret hvidløgspuré, hasselnød, crudité, syltede skalotteløg og brunet smør

Auberginekaviar med artiskokcrudité, valnødder, endivesalat, friskost, friteret salvie og sherryeddike (vegetar)

HOVEDRETTER
Bagt laks i crouton med safransyltet fenikel, rødløgsgastrik, crudité, brødkrumme og morkelbearnaise

Langtidssegt nakkefilet af gris med champignon, stegte kastanjer, selleri, syltede tyttebær, røget mandel, timian og blanquettesauce

Selleri mille feuille med stegt grønkål, saltet citron, æble, trøffel og brunet smør (vegetar)

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Hvid chokolademousse med havrecrumble, brændt hvid chokolade og blodappelsinsorbet

Vaniljeis med rombraisseret ananas, kondenseret mælk, krokant og frysetørret ananas



DANCE OF THE VAMPIRES
Pocheret torsk
med agurk, glaskål, radise, mayo, Bloody Mary/østersvinaigrette og karse

Oksefilet og grillet oksehjerte
med pastinakpuré, champignon, friteret pastinak, rødløgsgastrik, timian og sauce bordelaise

Dessert a la Nosferatu
med mørk chokoladeganache, karamelliseret mælk, puré, kakaocrumble, svesker i Armagnac, yoghurtsifon og vaniljeis


kr. 389,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske:
kr. 185,-
*Serveres på følgende tidspunkter:
Lørdag og søndag kl. 13.00 - 15.00
Onsdag-torsdag fra kl. 19.45
Fredag-lørdag fra kl. 20.15
Søndag fra kl. 19.30