AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Rimmet Laks - confiteret appelsin - glaskåls crudite - senneps syltede sagogryn - syrnet fløde - frisk peberrod - dild

Terrin af svineskank og bryst med lys æblepure, rapsolie mayo, hasselnød, syltede skalotteløg, friskt æble og frisee salat

Friskost ravioli med aubergine kaviar, karamelliseret hvidløgspure, valnød, friteret salvie, artiskok crudite og brunet smør (Vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt guldbars med grillet selleri, syltede tyttebær, citronpure, stegt æble, rødløgs gastrik og fiskesky

Stegt Andebryst - karamelliseret pære - stegt skorzonerrod - riellette af andelår - tørret grønkål -crumble af kastanje og andeskind - andesky

Confiterede kantareller med pastinakpure, valnød, røget brødkrumme, endiviesalat, boghvede og havgus-sauce (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 forskellige oste sødt-salt-sprødt + 25,-

Brownie med krydret pærepure, kondenseret mælk, kakao crumble og pæresorbet

Teaterkælderens Kejserinderis - creme anglaise - marcipan crumble - kirsebærskum - amarena sorbet - kandiseret mandel



OLIVER! TEATERMENU
Pocheret torsk, håndplukket og vendt i luftigt skum af kartoffel, syltet selleri, citronpuré, malt crumble, drys af røget kippers à la bacon, dildolie, syrnet fløde og kartoffel chips.

Langtidsbraiseret oksesteg med confiteret gulerod, karamelliseret løgpuré og gulerodscrudité.
Hertil sauce med Guinness øl og sennep, tørrede morkler, timian og baked beans

Vaniljecreme med gelé af hindbær, havre crumble, friske hindbær og kondenseret mælk. Hertil hindbær sorbet og brændt hvid chokolade



kr. 389,-



FROKOST

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Røget Laks med rygeost creme - fennikelcrudité og maltcrumble Unghanerillette med dijonaisse - syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille - citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers - croutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-
AFTENMENU
2 retter 289,-
3 retter 359,-
3 retter og ost 464,-
FORRETTER
Rimmet Laks - confiteret appelsin - glaskåls crudite - senneps syltede sagogryn - syrnet fløde - frisk peberrod - dild

Terrin af svineskank og bryst med lys æblepure, rapsolie mayo, hasselnød, syltede skalotteløg, friskt æble og frisee salat

Friskost ravioli med aubergine kaviar, karamelliseret hvidløgspure, valnød, friteret salvie, artiskok crudite og brunet smør (Vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt guldbars med grillet selleri, syltede tyttebær, citronpure, stegt æble, rødløgs gastrik og fiskesky

Stegt Andebryst - karamelliseret pære - stegt skorzonerrod - riellette af andelår - tørret grønkål -crumble af kastanje og andeskind - andesky

Confiterede kantareller med pastinakpure, valnød, røget brødkrumme, endiviesalat, boghvede og havgus-sauce (Vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 forskellige oste sødt-salt-sprødt + 25,-

Brownie med krydret pærepure, kondenseret mælk, kakao crumble og pæresorbet

Teaterkælderens Kejserinderis - creme anglaise - marcipan crumble - kirsebærskum - amarena sorbet - kandiseret mandel



OLIVER! TEATERMENU
Pocheret torsk, håndplukket og vendt i luftigt skum af kartoffel, syltet selleri, citronpuré, malt crumble, drys af røget kippers à la bacon, dildolie, syrnet fløde og kartoffel chips.

Langtidsbraiseret oksesteg med confiteret gulerod, karamelliseret løgpuré og gulerodscrudité.
Hertil sauce med Guinness øl og sennep, tørrede morkler, timian og baked beans

Vaniljecreme med gelé af hindbær, havre crumble, friske hindbær og kondenseret mælk. Hertil hindbær sorbet og brændt hvid chokolade



kr. 389,-



FROKOST

7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske: Røget Laks med rygeost creme - fennikelcrudité og maltcrumble Unghanerillette med dijonaisse - syltede tyttebær og valnød Charcuteri med oliven og røget mandel Tomat kompot med persille - citron og parmesan Langtidsstegt okseryg med drueagurk og trøffelmayo Romanesco med kapers - croutons og hasselnød 2 forskellige oste med syltet abrikos og citronpuré Hertil surdejs- og rugbrød samt smør
kr.185,-