Menu 11. mar - 29. apr 2018

FORRETTER
Oksetatar med sennepsæggecreme, smørristet rugbrød og brøndkarse

Blæksprutte med bund af romanesco, forårets salat med fermenteret hvidløg, citron og granatæble

Karamelliseret jordskokker, tyttebær, jordskokkepuré, grønkål og sprødt

Tilvalg stenbiderrogn
25,-

HOVEDRETTER
Stegt lammeculotte med selleripuré, spæde pastinakker, jordskokkechips, blanketsauce skilt med ramsløgsolie

Røget selleri, dehydreret æggeblomme, brunet smørskum, røgede mandler og urter

Smørstegt kulmule, brunet blomkålspuré, tomatsalsa med syltet løg og luftig hollandaise

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 Stk. Danske Arla Unika oste med sødt og sprødt + kr. 25,-

Variation af hindbær, majscreme og citronmelisse

Rabarbercrumble, rålakrids, creme anglaise, rabarbersorbet og rød syre

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


THE BOOK OF MORMON MENU
Torskeceviche med forårssalat og urtemayo, smørristet boghvede
Tilvalg af stenbiderrogn + 25,-
Helstegt oksefilet med svampepuré, timiansyltede bøgehatte, chips af cassavarod, djævlesauce og crudité af asparges
Karamelfromage, mælkechokolade ganache, krystalliseret chokolade, appelsin sorbet og appelsin gelé


kr. 385,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30

Menu 11. mar - 29. apr 2018

FORRETTER
Oksetatar med sennepsæggecreme, smørristet rugbrød og brøndkarse

Blæksprutte med bund af romanesco, forårets salat med fermenteret hvidløg, citron og granatæble

Karamelliseret jordskokker, tyttebær, jordskokkepuré, grønkål og sprødt

Tilvalg stenbiderrogn
25,-

HOVEDRETTER
Stegt lammeculotte med selleripuré, spæde pastinakker, jordskokkechips, blanketsauce skilt med ramsløgsolie

Røget selleri, dehydreret æggeblomme, brunet smørskum, røgede mandler og urter

Smørstegt kulmule, brunet blomkålspuré, tomatsalsa med syltet løg og luftig hollandaise

- Alle retter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 Stk. Danske Arla Unika oste med sødt og sprødt + kr. 25,-

Variation af hindbær, majscreme og citronmelisse

Rabarbercrumble, rålakrids, creme anglaise, rabarbersorbet og rød syre

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 348,-
Børn under 12 år spiser til halv pris


THE BOOK OF MORMON MENU
Torskeceviche med forårssalat og urtemayo, smørristet boghvede
Tilvalg af stenbiderrogn + 25,-
Helstegt oksefilet med svampepuré, timiansyltede bøgehatte, chips af cassavarod, djævlesauce og crudité af asparges
Karamelfromage, mælkechokolade ganache, krystalliseret chokolade, appelsin sorbet og appelsin gelé


kr. 385,-


7 PÅ MASKEN*
7 små delikatesser anrettet på en til Teaterkælderen designet og fremstillet mahognimaske:
Jomfruhummer suppe tilsmagt cognac
Unghane rilette med timian
Tomat tapanade
Vildtsvinepølse tilsmagt trøffel
2 slags unika oste med sødt
Køkkenets rørte tartar
Senneps rimmet laks, med frisk ostecreme og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød og økologisk smør
kr. 168,-

*Serveres onsdag-torsdag fra kl. 19.45, fredag-lørdag 20.15, søndag 19.30