MENU
FORRETTER
Kalveskank med nye gulerødder, syltet majroe, citronpuré, sennepskorn, brødkrumme og frissésalat

Rødbedecarpaccio med gedeost, solbærvinaigrette, crudité, syltede rødløg, rugbrødscrumble og syltet rødbede (vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt torsk med grillet selleri, syltet citron, stegt æble, blanquettesauce og timian

Perlebygrisotto med hokaidogræskar, champignon, syltede tyttebær, brødkrumme og røget mandel (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Creme brullé med havrecrumble, friske hindbær, brændt hvid chokolade og hindbærsorbet

Teaterkælderens isdessert med sorbet og iscreme med frisk frugt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


TEATERKÆLDERENS SENSOMMERMENU
Røget laks med wasabimayo, radise, glaskål, agurk, grøn olie, ærter, karse og rugbrødscrumble

Entrecôte med confiteret tomat, karameliseret hvidløgspuré, syltet blommetomat, oliven, timian og rødvinssauce

Panna cotta med friske jordbær, puré, karameliseret hvid chokolade, frysetørret jordbær og vaniljeis

kr. 389,-


BØRNEMENU
Til børn under 12 år
Kalvesteak
Grøntsager, kartoffel og rødvinssauce
Isdessert
Med frisk frugt
2 retter kr. 189,-
Hovedret kr. 139,-


MENU
FORRETTER
Kalveskank med nye gulerødder, syltet majroe, citronpuré, sennepskorn, brødkrumme og frissésalat

Rødbedecarpaccio med gedeost, solbærvinaigrette, crudité, syltede rødløg, rugbrødscrumble og syltet rødbede (vegetar)

HOVEDRETTER
Stegt torsk med grillet selleri, syltet citron, stegt æble, blanquettesauce og timian

Perlebygrisotto med hokaidogræskar, champignon, syltede tyttebær, brødkrumme og røget mandel (vegetar)

- Alle hovedretter serveres med kartofler á part

DESSERTER
3 oste med salt, sødt og sprødt + 25,-

Creme brullé med havrecrumble, friske hindbær, brændt hvid chokolade og hindbærsorbet

Teaterkælderens isdessert med sorbet og iscreme med frisk frugt

2 retter kr. 289,-
3 retter kr. 359,-
3 retter og ost kr. 464,-


TEATERKÆLDERENS SENSOMMERMENU
Røget laks med wasabimayo, radise, glaskål, agurk, grøn olie, ærter, karse og rugbrødscrumble

Entrecôte med confiteret tomat, karameliseret hvidløgspuré, syltet blommetomat, oliven, timian og rødvinssauce

Panna cotta med friske jordbær, puré, karameliseret hvid chokolade, frysetørret jordbær og vaniljeis

kr. 389,-


BØRNEMENU
Til børn under 12 år
Kalvesteak
Grøntsager, kartoffel og rødvinssauce
Isdessert
Med frisk frugt
2 retter kr. 189,-
Hovedret kr. 139,-