31. december 2020 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program


Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale

Menu med velkomstdrink og vine tilpasset menuen

3 variationer af hjemmelavede snacks -
Kaviar med selleripuré og trøffel
Grillet tun med wasabimayo og glaskål
Kalvetatar med peberrodsfløde og persilleolie


Forret


Ceviche af torsk
hertil rapsoliemayo, citronpuré med syltede skalotteløg, æblepuré,
maltcrumble, rå æble, dild samt hasselnød og østersvinaigrette

Mellemret


Pocheret hummer og ravioli
med karamelliseret hvidløgspuré, rå jordskokker med friteret salvie,
friskost, syltede sagogryn med valnød og hummervinaigrette

Hovedret


Oksemørbrad og kroket af okseskank
med syltet pastinak, pommes anna, pastinakpuré, rødløgsgastrik, timian og trøffelsauce

Dessert


Ganache og mousse af mørk chokolade
med brombærcoulis, havrecrumble med brændt hvid chokolade
samt vaniljeiscreme og friske brombær

 

Kaffe med avec

Kl. 22.00 Tak for i aften

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1250,-

Arrangementet skal forudbetales

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00.

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.) 

 

 

31. december 2020 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program


Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale

Menu med velkomstdrink og vine tilpasset menuen

3 variationer af hjemmelavede snacks -
Kaviar med selleripuré og trøffel
Grillet tun med wasabimayo og glaskål
Kalvetatar med peberrodsfløde og persilleolie


Forret


Ceviche af torsk
hertil rapsoliemayo, citronpuré med syltede skalotteløg, æblepuré,
maltcrumble, rå æble, dild samt hasselnød og østersvinaigrette

Mellemret


Pocheret hummer og ravioli
med karamelliseret hvidløgspuré, rå jordskokker med friteret salvie,
friskost, syltede sagogryn med valnød og hummervinaigrette

Hovedret


Oksemørbrad og kroket af okseskank
med syltet pastinak, pommes anna, pastinakpuré, rødløgsgastrik, timian og trøffelsauce

Dessert


Ganache og mousse af mørk chokolade
med brombærcoulis, havrecrumble med brændt hvid chokolade
samt vaniljeiscreme og friske brombær

 

Kaffe med avec

Kl. 22.00 Tak for i aften

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1250,-

Arrangementet skal forudbetales

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00.

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)