En festlig nytårsaften i Restaurant Teaterkælderen 

31. december 2018 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program:
Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
3 variationer af hjemmelavet snacks:
Kammusling med havtorn, rødløg og dild
Ægge ægge - kaviar mayo med valnød og ristet brød
Kyllingparfait med rugbrød og portvin
1 glas Cava Dibon Brut Reserva, Spanien

Kl. 18.20 til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 21.30 Frederikke Vedel med kvartet spiller op til dans

Kl. 24.00 Champagne og kransekage

DJ Mads Edje spiller det nye år ind

Kl. 01.30 Natmad

Kl. 02.00 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu

Forret
Rødfisk med brunet smør, jordskokker og jordskokke med citron.

Hertil: 2016 Pinot Blanc, Paul Black, Alsace, Frankrig.

 

Mellemret

Hummersalat med æble, sort mayo og kaviar.

Hertil: 2017 Chardonnay, La Cour des Dames, Frankrig.

 

Hovedret
Oksemørbrad med pastinakker og trøffelsauce.

Hertil: 2015 Terra Damia, Odoardi, Calabria, Italien.

 

Pre-dessert

Brunsvier.

Hertil: 2017 Moscato d'Asti, Piemonte, Italien.

 

Dessert

Hvid chokolade, med hvid chokolade creme fraiche sorbet.

Hertil: 2017 Moscato d'Asti, Piemonte, Italien.

 

Kaffe/te, cognac og likør.

 

Champagne og kransekage

Champagne Ayala, Brut Majeur, Champagne, Frankrig.

 

Natmad

Bao med spidsbryst og friske urter

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, vand og diverse former for alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1.864,- 

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.) 

En festlig nytårsaften i Restaurant Teaterkælderen 

31. december 2018 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program:
Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
3 variationer af hjemmelavet snacks:
Kammusling med havtorn, rødløg og dild
Ægge ægge - kaviar mayo med valnød og ristet brød
Kyllingparfait med rugbrød og portvin
1 glas Cava Dibon Brut Reserva, Spanien

Kl. 18.20 til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 21.30 Frederikke Vedel med kvartet spiller op til dans

Kl. 24.00 Champagne og kransekage

DJ Mads Edje spiller det nye år ind

Kl. 01.30 Natmad

Kl. 02.00 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu

Forret
Rødfisk med brunet smør, jordskokker og jordskokke med citron.

Hertil: 2016 Pinot Blanc, Paul Black, Alsace, Frankrig.

 

Mellemret

Hummersalat med æble, sort mayo og kaviar.

Hertil: 2017 Chardonnay, La Cour des Dames, Frankrig.

 

Hovedret
Oksemørbrad med pastinakker og trøffelsauce.

Hertil: 2015 Terra Damia, Odoardi, Calabria, Italien.

 

Pre-dessert

Brunsvier.

Hertil: 2017 Moscato d'Asti, Piemonte, Italien.

 

Dessert

Hvid chokolade, med hvid chokolade creme fraiche sorbet.

Hertil: 2017 Moscato d'Asti, Piemonte, Italien.

 

Kaffe/te, cognac og likør.

 

Champagne og kransekage

Champagne Ayala, Brut Majeur, Champagne, Frankrig.

 

Natmad

Bao med spidsbryst og friske urter

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, vand og diverse former for alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1.864,- 

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)