31. december 2020 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program

 

Kl. 17.30 Ankomst

 

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm

 

3 variationer af hjemmelavede snacks -

Kaviar med selleripuré og trøffel

Grillet tun med wasabimayo og glaskål

Kalvetatar med peberrodsfløde og persilleolie

 

Kl. 18.20 til bords
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

 

Kl. ca. 22.00 Musik og dans v/ DJ

 

Kl. 24.00 Champagne og kransekage

 

Kl. 00.15 Musik og dans fortsætter

 

Kl. 02.00 Natmad

 

Kl. 02.30 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu med vine tilpasset menuen

 

Forret

Ceviche af torsk

hertil rapsoliemayo, citronpuré med syltede skalotteløg, æblepuré,

maltcrumble, rå æble, dild samt hasselnød og østersvinaigrette

 

Mellemret

Pocheret hummer og ravioli

med karamelliseret hvidløgspuré, rå jordskokker med friteret salvie,

friskost, syltede sagogryn med valnød og hummervinaigrette

 

Hovedret

Oksemørbrad og kroket af okseskank

med syltet pastinak, pommes anna, pastinakpuré, rødløgsgastrik, timian og trøffelsauce
 

Dessert

Ganache og mousse af mørk chokolade

med brombærcoulis, havrecrumble med brændt hvid chokolade

samt vaniljeiscreme og friske brombær

 

Kaffe/te, cognac og likør

 

Champagne og kransekage

 

Natmad

Cremet bouillabaisse med croutons, aioli og persille

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1880,- 

Arrangementet skal forudbetales

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.) 

 

 

31. december 2020 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program

 

Kl. 17.30 Ankomst

 

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm

 

3 variationer af hjemmelavede snacks -

Kaviar med selleripuré og trøffel

Grillet tun med wasabimayo og glaskål

Kalvetatar med peberrodsfløde og persilleolie

 

Kl. 18.20 til bords
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

 

Kl. ca. 22.00 Musik og dans v/ DJ

 

Kl. 24.00 Champagne og kransekage

 

Kl. 00.15 Musik og dans fortsætter

 

Kl. 02.00 Natmad

 

Kl. 02.30 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu med vine tilpasset menuen

 

Forret

Ceviche af torsk

hertil rapsoliemayo, citronpuré med syltede skalotteløg, æblepuré,

maltcrumble, rå æble, dild samt hasselnød og østersvinaigrette

 

Mellemret

Pocheret hummer og ravioli

med karamelliseret hvidløgspuré, rå jordskokker med friteret salvie,

friskost, syltede sagogryn med valnød og hummervinaigrette

 

Hovedret

Oksemørbrad og kroket af okseskank

med syltet pastinak, pommes anna, pastinakpuré, rødløgsgastrik, timian og trøffelsauce
 

Dessert

Ganache og mousse af mørk chokolade

med brombærcoulis, havrecrumble med brændt hvid chokolade

samt vaniljeiscreme og friske brombær

 

Kaffe/te, cognac og likør

 

Champagne og kransekage

 

Natmad

Cremet bouillabaisse med croutons, aioli og persille

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1880,- 

Arrangementet skal forudbetales

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)