En festlig nytårsaften i Restaurant Teaterkælderen 

31. december 2019 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program:
Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
3 variationer af hjemmelavet snacks:
Laksetatar - syltede rødløg - radise - creme fraiche

Caviar - pastinakcreme - frisk æble - kørvel

Kalveskank - krydret pærepuré - mynte - rå pære

1 glas Simonnet-Febvre Blanc de Noir brut

Kl. 18.20 til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 22.00 Musik og dans

Kl. 24.00 Bobler og kransekage

Kl. 02.00 Natmad

Kl. 02.30 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu

Forret
Rimmet kammusling

Glaskål - agurk - syltede skalotteløg - østersvinaigrette

wasabimayo - rugbrødscrumble - karse

Hertil: Franz Haas Pinot Grigio

 

Mellemret

Pocheret torsk og hummer

Jordskokkecreme og crudité - hasselnød

æbletern - hummervinaigrette

 

Hovedret
Stegt oksemørbrad og braisseret oksehale

Selleripuré - kastanje - løggastrik - brøndkarse

pommes anna - morkelsauce

Hertil: Barale Barbera Castle Single Vineyard

 

Dessert

Gateau Marcel

Braisseret ananas - praliné - kakaocrumble - frysetørret ananas

creme anglaise - vaniljeis

Hertil: Madeira 5 års Fine Rich Reserve

 

Kaffe/te, cognac og likør.

 

Champagne og kransekage

Mailly Delice Demi Sec

 

Natmad

Jomfruhummerbisque

Tomatconcassé - creme fraiche - kørvel

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, vand og diverse former for alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1.982,- 

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.) 

 

En festlig nytårsaften i Restaurant Teaterkælderen 

31. december 2019 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program:
Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
3 variationer af hjemmelavet snacks:
Laksetatar - syltede rødløg - radise - creme fraiche

Caviar - pastinakcreme - frisk æble - kørvel

Kalveskank - krydret pærepuré - mynte - rå pære

1 glas Simonnet-Febvre Blanc de Noir brut

Kl. 18.20 til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 22.00 Musik og dans

Kl. 24.00 Bobler og kransekage

Kl. 02.00 Natmad

Kl. 02.30 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu

Forret
Rimmet kammusling

Glaskål - agurk - syltede skalotteløg - østersvinaigrette

wasabimayo - rugbrødscrumble - karse

Hertil: Franz Haas Pinot Grigio

 

Mellemret

Pocheret torsk og hummer

Jordskokkecreme og crudité - hasselnød

æbletern - hummervinaigrette

 

Hovedret
Stegt oksemørbrad og braisseret oksehale

Selleripuré - kastanje - løggastrik - brøndkarse

pommes anna - morkelsauce

Hertil: Barale Barbera Castle Single Vineyard

 

Dessert

Gateau Marcel

Braisseret ananas - praliné - kakaocrumble - frysetørret ananas

creme anglaise - vaniljeis

Hertil: Madeira 5 års Fine Rich Reserve

 

Kaffe/te, cognac og likør.

 

Champagne og kransekage

Mailly Delice Demi Sec

 

Natmad

Jomfruhummerbisque

Tomatconcassé - creme fraiche - kørvel

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, vand og diverse former for alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1.982,- 

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)