En festlig nytårsaften i Restaurant Teaterkælderen 

31. december 2019 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program:
Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
3 variationer af hjemmelavet snacks:
Laksetatar - syltede rødløg - radise - creme fraiche

Caviar - pastinakcreme - frisk æble - kørvel

Kalveskank - krydret pærepuré - mynte - rå pære

1 glas Simonnet-Febvre Blanc de Noir brut

Kl. 18.20 til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 22.00 Musik og dans v/ Malene Mortensen jazz quartet

Kl. 24.00 Champagne og kransekage

Kl. 02.00 Natmad

Kl. 02.30 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu

Forret
Rimmet kammusling

Glaskål - agurk - syltede skalotteløg - østersvinaigrette

wasabimayo - rugbrødscrumble - karse

Hertil: Franz Haas Pinot Grigio

 

Mellemret

Pocheret torsk og hummer

Jordskokkecreme og crudité - hasselnød

æbletern - hummervinaigrette

 

Hovedret
Stegt oksemørbrad og braiseret oksehale

Selleripuré - kastanje - løggastrik - brøndkarse

pommes anna - morkelsauce

Hertil: Barale Barbera Castle Single Vineyard

 

Dessert

Gateau Marcel

Braiseret ananas - praliné - kakaocrumble - frysetørret ananas

creme anglaise - vaniljeis

Hertil: Madeira 5 års Fine Rich Reserve

 

Kaffe/te, cognac og likør.

 

Champagne og kransekage

Mailly Delice Demi Sec

 

Natmad

Jomfruhummerbisque

Tomatconcassé - creme fraiche - kørvel

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1.982,- 

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.) 

En festlig nytårsaften i Restaurant Teaterkælderen 

31. december 2019 kl. 17.30 - Online bordbestilling


Aftenens program:
Kl. 17.30 Ankomst

Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
3 variationer af hjemmelavet snacks:
Laksetatar - syltede rødløg - radise - creme fraiche

Caviar - pastinakcreme - frisk æble - kørvel

Kalveskank - krydret pærepuré - mynte - rå pære

1 glas Simonnet-Febvre Blanc de Noir brut

Kl. 18.20 til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.

Kl. ca. 22.00 Musik og dans v/ Malene Mortensen jazz quartet

Kl. 24.00 Champagne og kransekage

Kl. 02.00 Natmad

Kl. 02.30 Tak for i aften

 

Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00. 


Menu

Forret
Rimmet kammusling

Glaskål - agurk - syltede skalotteløg - østersvinaigrette

wasabimayo - rugbrødscrumble - karse

Hertil: Franz Haas Pinot Grigio

 

Mellemret

Pocheret torsk og hummer

Jordskokkecreme og crudité - hasselnød

æbletern - hummervinaigrette

 

Hovedret
Stegt oksemørbrad og braiseret oksehale

Selleripuré - kastanje - løggastrik - brøndkarse

pommes anna - morkelsauce

Hertil: Barale Barbera Castle Single Vineyard

 

Dessert

Gateau Marcel

Braiseret ananas - praliné - kakaocrumble - frysetørret ananas

creme anglaise - vaniljeis

Hertil: Madeira 5 års Fine Rich Reserve

 

Kaffe/te, cognac og likør.

 

Champagne og kransekage

Mailly Delice Demi Sec

 

Natmad

Jomfruhummerbisque

Tomatconcassé - creme fraiche - kørvel

 

Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus.

 

Samlet pris alt incl pr. person kr. 1.982,- 

 

(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)