31. december 2019 kl. 17.30 - Online bordbestilling
Aftenens program:
Kl. 17.30 Ankomst
Kl. 18.00 H.M. Dronningens nytårstale på storskærm.
3 variationer af hjemmelavet snacks:
Laksetatar - syltede rødløg - radise - creme fraiche
Caviar - pastinakcreme - frisk æble - kørvel
Kalveskank - krydret pærepuré - mynte - rå pære
Hertil Simonnet-Febvre Blanc de Noir brut
Kl. 18.20 til bords.
Under middagen underholder restaurantens optrædende tjenere.
Kl. ca. 22.00 Musik og dans v/ Malene Mortensen jazz quartet
Kl. 24.00 Champagne og kransekage
Kl. 02.00 Natmad
Kl. 02.30 Tak for i aften
Bord kan bestilles online under bordbestilling her på siden eller telefonisk på 33 25 75 00.
Menu
Forret
Rimmet kammusling
Glaskål - agurk - syltede skalotteløg - østersvinaigrette
wasabimayo - rugbrødscrumble - karse
Hertil: Franz Haas Pinot Grigio
Mellemret
Pocheret torsk og hummer
Jordskokkecreme og crudité - hasselnød
æbletern - hummervinaigrette
Hovedret
Stegt oksemørbrad og braiseret oksehale
Selleripuré - kastanje - løggastrik - brøndkarse
pommes anna - morkelsauce
Hertil: Barale Barbera Castle Single Vineyard
Dessert
Gateau Marcel
Braiseret ananas - praliné - kakaocrumble - frysetørret ananas
creme anglaise - vaniljeis
Hertil: Quinta Infantado LBV Port
Kaffe/te, cognac og likør.
Champagne og kransekage
Mailly Delice Demi Sec
Natmad
Jomfruhummerbisque
Tomatconcassé - creme fraiche - kørvel
Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand og alm. spiritus.
Samlet pris alt incl pr. person kr. 1.982,-
(Der tages forbehold for vejrlig etc. i forhold til menuens endelige udformning.)